top of page
RemvandenBosch-BeeldinZeeland.jpg

Kunst in bedrijf

Kunst is zoveel meer dan ‘iets leuks aan de muur’. Zorgvuldig gekozen kunstwerken brengen een gebouw tot leven. Ze inspireren en motiveren, geven mensen het gevoel dat er aandacht is besteedt aan de ruimten waar ze werken of ontvangen worden. Kunst kan aanleiding zijn tot serieuze discussie of gewoon maar een praatje, en het kan de identiteit van een organisatie of bedrijf onderstrepen of nuanceren. De markante, veelzijdige fotoseries van Rem van den Bosch lenen zich hier uitstekend voor.

Je eigen plekje

Wie werkt er nou graag in een onpersoonlijke omgeving? Of je elke dag de deur uitgaat of thuis je kantoor hebt, het is fijn om dingen om je heen te hebben die voor jou betekenisvol zijn. Een voorwerp vol herinneringen, een stoel met een verhaal, een kunstwerk dat je inspireert of vrolijk stem – zoveel is er niet nodig. Zie je een van Rems foto’s al bij jou aan de muur hangen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Karakteristieke ruimtes

Met hun typisch Zeeuwse thema’s zijn Rems foto’s bij uitstek geschikt om de lokale identiteit van een bedrijf of organisatie te benadrukken. Zo hangt zijn werk in de openbare vertrekken. van het Duinhotel Tien Torens te Zoutelande, in 2017 uitgeroepen tot het mooiste gebouw van Zeeland. Apart Hotel Bommeljé in Domburg en Strandhotel Zoutelande gingen met Rem in zee, en ook in het hoofdkantoor van Woningbouwcorporatie V&W Wonen kom je zijn foto’s tegen.

Werken in opdracht

Rem maakt regelmatig werk in opdracht. Aan het fotograferen en realiseren van het werk gaat dan vaak een periode van onderzoek vooraf, zoals voor het werk Temptation dat hij maakte voor de HZ University of Applied Sciences. Voor het nieuwe Gemeentehuis in Borsele ontwikkelde hij een paar jaar terug Frozen Landscapes en in 2021 [ontwerpt hij het beeld voor het Film by the Sea Festival.]

 

Mogelijkheden

Als je graag meer wil weten over wat Rems fotografie kan beteken voor jouw bedrijf of organisatie, neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande gegevens.

Kennismaken?

Contacteer Rem van den Bosch direct of stuur een bericht.

T: +31 (0)6 435 442 79
E: remvandenbosch@gmail.com

bottom of page