top of page

Ik mocht een Wampum belt ontvangen

Gisteren heb ik een Wampum belt in ontvangst mogen nemen bij Ganondagan State Historic Site (US), vanwege het werk wat ik doe en de reis met vragen van onze kinderen betreft het klimaat en de aarde. Ik voel mij vereerd en sprakeloos dat ik dit prachtige handgemaakte cadeau mocht ontvangen.

Ik ben nu halverwege mijn reis en ik voel me gezegend dat ik nu al zoveel bijzondere personen heb ontmoet. Onderweg leer ik een hoop en ontvang ik inspirerende antwoorden op de vragen die ik meegenomen heb naar dit prachtige gebied.

Ik heb vragen meegenomen van de kinderen in Europa, voor de Haudenosaunee cultuur, met als onderwerp #klimaat voor het aankomende lesprogramma, de documentaire en de tentoonstelling. Het aankomende lesprogramma zal gepresenteerd worden op 10 januari 2020 in de Covra. #school #lesprogramma #onderweg #reizen #interview #fotografie #kunstleraar #Haudenosaunee.
2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page