top of page

Realisatie beeldemerk Film by the Sea

Bijgewerkt op: 3 aug. 2022

Op uitnodiging van Jan Doense en Film by the Sea Vlissingen mocht ik dit jaar het beeldmerk maken voor het filmfestival dat in september plaats vindt. Ik heb Jazzmine gefotografeerd in een abstracte setting van rode loper, strand, zee en lucht. In het beeld zien we de jeugd, het verleden en toekomst die in het verleden teruggrijpt.


Ik heb binnen dit concept een serie van 7 beelden gemaakt die door het festival kunnen worden ingezet. Ik ben trots op de samenwerking met Jazzmine en Film by the Sea en zal de komende tijd de totale serie met jullie delen. In 2005 mocht ik het beeldmerk maken voor Film by the Sea Vlissingen en nu voor de editie van 2021, 16 jaar later nogmaals.3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page